fbpx

FAQ

Vanliga frågor

Betalning

Hur betalar jag för städningen?

Du kommer löpande att få fakturor från Svarus AB med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer, sista betalningsdag etc. Betalning sker i efterskott, dvs för företag månaden efter för privat person 20 dagar efter.

Boka eller avboka tider

Hur bokar jag en uppstartsstädning?

Det gör du under formuläret Boka uppstartsstädning. Där fyller du i en intresseanmälan och sedan kommer vi att kontakta dig för att boka in ett datum. Du binder inte upp dig på något vidare abonnemang genom att fylla i intresseanmälan.

Om jag vill avboka eller ändra min städning, hur gör jag då?

Skicka ett e-mail till info@svarus.se och gör det så tidigt som möjligt.

Personalpolicy

Är er personal försäkrad?

Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar.

Gör ni några kontroller av personal innan ni anställer?

Innan vi anställer nya medarbetare gör vi utdrag från Polisens belastningsregister. Vi har också andra rutiner vid anställning för att upplägget till dig som kund ska bli tryggt, t ex att ta referenser och låta medarbetarna skriva under sekretessavtal.

Säkerhet

Är mina saker försäkrade, t ex om städaren välter något som går sönder under städtillfället?

Svarus AB har en ansvarsförsäkring vilket innebär att om Svarus AB eller dess personal av oaktsamhet (vårdslöshet) förorsakar sak- eller personskada ersätter Svarus AB sådan skada (direkt skada eller direkt förlust).

Hur gör vi med nyckeln?

Det bestämmer du som kund. Du kan välja att antingen låta oss kvittera ut en nyckel eller att låsa upp när vi kommer samt låsa när vi går. Du kan även låta grannen öppna och låsa eller så kan vi kommer överens om andra sätt som passar dig.

Vad kan jag själv göra för att undvika skador?

Tala om för oss om du har saker som du är extra rädd om, t ex tavlor eller en lampa som inte tål rengöringsmedel etc.

Har ni någon försäkring för er personal?

Vi har en ansvarsförsäkring som gäller hela personalen. Svarus AB betalar alla skatter och försäkringar för sina anställda.