fbpx

Trappstädning- rent och snyggt i Ulricehamn, Borås och Jönköping

En ren och fräsch trappuppgång är trevlig att komma till. Trappstädning är inte bara en väsentlig del i fastighetens underhåll och hyresgästernas trivsel, den förebygger även risken för skadegörelse och slitage av fastighetens ytor samt material. Vi på Svarus utför trappstädning hos både bostadsrättföreningar och fastighetsägare. Med vår långa erfarenhet inom lokalvård kan vi säkerställa dig som kund att arbetet blir utfört med noggrannhet och kvalitet. Du som kund står i fokus med dina behov och önskemål.

 

Hur går trappstädningen till?

Vi använder oss av eget material och behöver endast tillgång till el och vatten. Du väljer själv hur ofta du önskar trappstädningen och vi bistår dig gladeligen med professionella råd. Tillsammans tar vi sedan fram ett skräddarsytt schema för just din fastighet. 

Hur ofta bör trappen städas?

Detta styrs självfallet av graden av aktivitet som förekommer varje dag i fastigheten men en rekommendation är en gång i veckan. Även typen av material som används påverkar frekvensen av behovet av städning. 

 

Offertförfrågan

Om du är intresserad av våra tjänster och vill ha en offert kan du
fylla i ett av formulären så hör vi av oss så snart vi kan!

Service och effektivitet ger oss fördel

Hur vi jobbar mot Covid-19

Med anledning av den rådande situationen gällande Coronaviruset (Covid-19)

Vanliga frågor & svar

Vi har samlat de mest populäraste frågor och vi svarar på dem.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

ERBJUDANDE

Nu erbjuder vi dig som ny kund en provstädning på minst 4 timmar med 20% rabat på köpet.