fbpx

Svarus AB- en partner att lita på vid företagsstädning av din verksamhet

Samtliga företag har i princip en sak gemensamt- de besitter någon form av lokal som kräver företagsstädning. Städning är inte alltid det lättaste att komma ihåg bland alla de andra uppgifter som behöver utföras och trots att den kan kännas oviktig så är den väldigt essentiell för företaget. En ren och fräsch lokal är mer trivsam och inbjudande och styr hur personalen, kunderna samt andra besökare uppfattar själva företaget.  

Företagsstädtjänster till byggstädning, butiker, kontor, skolor

Vi på Svarus erbjuder företagsstädtjänster till butiker, kontor, skolor och vi hjälper även till med byggstädning, fönsterputs och flyttstädning. Vårt företag arbetar professionellt, noggrant och systematiskt med olika storlekar och typer av företagslokaler och vår högkompetitiva personal arbetar för det bästa resultatet och enligt era önskemål. Alla våra tjänster omfattas av en kvalitetsgaranti där eventuella fel som uppstår åtgärdas snarast och utan extra kostnad. 

 

OFFERTFÖRFRÅGAN

Är du intresserad av våra tjänster och vill ha en offert kan du fylla i ett av formulären nedan så hör vi av oss så snart vi kan!

Här presenterar vi några av våra trogna företagskunder

Vi är stolta över att ha haft våra kunder i så många år. Vår resa hade inte varit möjlig utan dem.