fbpx

OM OSS

Svarus AB är ett företag som tar hållbarhet & kvalité på allvar

Svarus AB har förenklat sina kunders vardag sedan 2017. Vi är ett företag med åtta anställda som jobbar inom områden Ulricehamn, Borås och Jönköping. Företaget har två städsektorer;privatstädning som består av hem-, stor-, och flyttstädning samt fönsterputs och trädgårdsarbete och den andra sektorn som är företagsstädning där fönsterputs samt kontors-, flytt-, trapp-, och byggstädning ingår. 

 Vi värnar om både våra kunder och våra anställda eftersom vi vet att om de anställda trivs på sin arbetsplats så är de mer engagerade, vilket i sin tur genererar fler och nöjdare kunder. Vårt företag strävar efter att jobba målmedvetet och att uppfylla kundernas behov med kvalité i fokus. Vi vill helt enkelt vara hjältarna som ger dig den där känslan av ett rent hem eller företag när du öppnar dörren. Vårt mål är att Svarus AB ska ha en familjeanda där alla känner sig trygga och välkomna. Med regelbundna arbetsmöten säkerställer vi en trygg, säker och öppen arbetsplats för våra anställda.

Lina, VD på Svarus AB har arbetat på företaget i två år. Med hennes kunskap och erfarenhet vägleder hon företaget i rätt riktning. Vi avslutar här med ett citat från henne– Mitt mål är att säkerställa kvalitet på arbetet, ha nöjda kunder och att samla en styrka av kvalificerade och ansvarsfulla personer. Det är väldigt roligt att se företaget växa. 

Prova på vår hemstädning?

Nu erbjuder vi dig som ny kund en provstädning på minst 4 timmar med 20% rabat på köpet. Vi vill göra det enkelt för dig och erbjuder marknadens mest prisvärda städning. Boka ett hembesök på en tid som passar dig!

Några ord från våra kunder