fbpx

Fönsterputs – För glasklara resultat

Visst är det trevligt att se ut genom gnistrande rena fönster som släpper in allt härligt ljus? Fönsterputsning utan rinnmärken, fläckar och flammighet som resultat är ett hantverk som kräver finess. Många drar ut på och undviker arbetet eftersom det känns som ett jätteprojekt. Låt därför våra erfarna fönsterputsare på Svarus ge dig ett glasklart resultat, på ett snabbt och prisvärt vis. 

Vi vänder oss till både privata kunder och företag

Vi vänder oss till både privata kunder och företag och putsar fönster på lägenheter, hus, företag samt speciella fastigheter såsom kyrkor och dylikt. Vi putsar fönster på tvåvåningsvillor och upp till femvåningshus så länge man inte behöver använda hiss/lyft och man kan komma åt utomhussidorna. Vi är experter på att göra rent och snyggt! Våra medarbetare har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.  

OFFERTFÖRFRÅGAN

Kostnaden för fönsterputsning beror givetvis på hur många fönster du har och deras placering. Om du vill ha en offert kan du fylla i ett av formulären så hör vi av oss så snart vi kan!

Service och effektivitet ger oss fördel

Hur vi jobbar mot Covid-19

Med anledning av den rådande situationen gällande Coronaviruset (Covid-19)

Vanliga frågor & svar

Vi har samlat de mest populäraste frågor och vi svarar på dem.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

ERBJUDANDE

Nu erbjuder vi dig som ny kund en provstädning på minst 4 timmar med 20% rabat på köpet.